- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλληνας, 84 ετών, το θύμα του άγριου εγκλήματος στο Αιγάλεω
Οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης του θύματος που βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης τεμαχισμένο και καμένο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα ελληνικής καταγωγής, 84 ετών, ο οποίος ήταν κάτοικος της περιοχής και σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία φέρεται να είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.
Οι αστυνομικοί περιμένουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις καταθέσεις της οικογένειας του 84χρονου, ενώ οι αρχές φέρονται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με κίνητρο τη ληστεία ή το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. ίσως να περιστρέφονται σε πρόσωπα από το στενό κοντινό του περιβάλλον.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα υποστήριξε πως το πιθανότερο είναι οι δράστες να χρησιμοποίησαν αλυσοπρίονο για κόψουν τον άτυχο άνδρα στα δύο. Παράλληλα ο ιατροδικαστής ανέφερε πως το θύμα είχε κάνει πρόσφατα εγχείριση στην καρδιά. Το θύμα της εγκληματικής ενέργειας βρέθηκε από άνδρες της πυροσβεστικής που πήγαν στο σημείο για να κατασβέσουν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών και ανακάλυψαν το πτώμα. Να σημειωθεί ότι δράστες είχαν κόψει τα χέρια του θύματος προφανώς για να μην αναγνωριστεί η ταυτότητά του από τα δακτυλικά αποτυπώματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Σηκώθηκαν 12 εναέρια μέσα
Πρώτοι θα καταθέσουν οι συγγενείς του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας,
Επείγουσα εισαγγελική έρευνα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Ποια είναι η κατάσταση των ασθενών
Ποια αιτήματα απορρίφθηκαν
Τον εντόπισαν στη Φλώρινα
«Φρόντισε τα δύο μωβ να τακτοποιηθούν τώρα»
«Με τη δημόσια υγεία στην Αττική δεν παίζουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.