Ελλαδα

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην Καβάλα - Το τηλεφώνημα του δράστη σε ξάδελφό του

Στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού το πρώην ζευγάρι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H 31χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Καβάλα κρατά στην αγκαλιά της ένα σκυλάκι
H 31χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στην Καβάλα © Mega

Έγκλημα στην Καβάλα: Η διπλή δολοφονία μητέρας και παιδιού μέσα σε μαντρί και η αυτοχειρία του δράστη - Η διαμάχη για την επιμέλεια του μωρού

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα που καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής (30/9) στην περιοχή της Λέκανης στην Καβάλα, όταν ένας 56χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα την 31χρονη σύντροφό του και το μόλις ενός έτους παιδί τους σε μαντρί. Στη συνέχεια ο κτηνοτρόφος έβαλε τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα είχε τηλεφωνήσει σε ξάδελφό του, ζητώντας του να μεταβεί στο σημείο. 

«Έλα στο μαντρί« φέρεται να είπε επιτακτικά ο 56χρονος στον εξάδελφό του, ο οποίος όπως δήλωσε στις αρχές πριν προλάβει να ρωτήσει τι έγινε, άκουσε το τηλέφωνο να κλείνει. Ο εξάδελφος του δράστη στη διαδρομή προς το μαντρί άκουσε δύο πυροβολισμούς, όμως υπέθεσε ότι θα πρόκειται για κυνηγούς. Φτάνοντας στο μαντρί είδε το αυτοκίνητο του δράστη και την πόρτα ανοιχτή. Όμως, όταν φώναξε το όνομα του 56χρονου, δεν έλαβε καμία απάντηση. Τότε προχώρησε στο εσωτερικό και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα. 

Μιλώντας στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Νέστου για τη δημοτική ενότητα Ορεινού, Ιωάννης Τερζόπουλος, αναφέρει ότι τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους βρήκε σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πρώτος ξάδελφος του δράστη. Ο 56χρονος φέρεται να σκότωσε με κυνηγετικό όπλο, μία μονόκαννη καραμπίνα, την 31χρονη και το παιδί τους μπροστά στην καλύβα του στάβλου που είχε, περίπου 1,5 χλμ από το χωριό Λέκανη.

Οικογενειακή τραγωδία στη Λεκάνη Νέστου

Έγκλημα στην Καβάλα: Το κάλεσμα στο μαντρί και η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του μωρού

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και από τότε είχαν εντάσεις για την επιμέλεια του παιδιού τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 56χρονος φοβήθηκε πως η γυναίκα θα του πάρει το παιδί και θα φύγει. Σήμερα το πρωί της είπε να πάει με το μωρό στο μαντρί για να δουν τα κατσικάκια. Η γυναίκα πήγε, ωστόσο είχε πει σε μια γειτόνισσα να την καλεί ανά μισή ώρα γιατί φοβόταν για τη ζωή του.

Η 31χρονη με καταγωγή από τη Γερμανία έμενε μαζί με το παιδί της στο σπίτι των παππούδων της. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια, όταν η 31χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνει τη διπλωματική της. Ο 56χρονος δράστης και αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα φαίνεται να ήθελε να φύγει στη Γερμανία μαζί με το παιδί. Πριν από λίγες ημέρες βρίσκονταν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του μωρού. Η μητέρα της 31χρονης, που είχε έρθει στην Ελλάδα για τη δίκη, έφυγε χθες για τη Γερμανία.

Πριν από δύο μήνες το μωρό είχε βαφτιστεί, παίρνοντας το όνομα Στέλιος. 

Γυναικοκτονία Καβάλα - Ο δράστης πρώτα πυροβόλησε το παιδί του και μετά την σύντροφό του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ