Ελλαδα

15χρονος μαχαίρωσε 16χρονο έξω από σχολείο στην Καισαριανή

To φραστικό επεισόδιο που είχε προηγηθεί της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.© EUROKINISI

Καισαριανή: Επίθεση ανήλικου σε 16χρονο έξω από σχολείο - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. και η σύλληψη του δράστη.

Επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/9) έξω από σχολείο στην Καισαριανή. Ένας 15χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε 16χρονο, με συνέπεια να τον τραυματίσει σε σημεία του σώματος του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο ανήλικος δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., πριν την επίθεση με μαχαίρι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο του 16χρονου με άλλον ανήλικο για προσωπικές διαφορές τους έξω από το σχολικό συγκρότημα. Μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σημείο ομάδα ατόμων με σκοπό να συνδράμουν τον ανήλικο, με μερικούς εξ’ αυτών να βιαιοπραγήσουν σε βάρος του παθόντα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 27-9-2022 στην Καισαριανή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής, 15χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

» Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 26-9-2022, ο 15χρονος προσέγγισε τον 16χρονο και του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος. Στη συνέχεια, ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Πριν την επίθεση, είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο του 16χρονου παθόντα με έτερο ανήλικο για προσωπικές διαφορές τους εξωτερικά του σχολικού συγκροτήματος. Μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σημείο ομάδα ατόμων με σκοπό να συνδράμουν τον ανωτέρω ανήλικο , με μερικούς εξ’ αυτών να βιαιοπραγήσουν σε βάρος του παθόντα.

» Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ