Ελλαδα

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη απειλεί με μηνύσεις μετά τα δημοσιεύματα περί απόπειρας αυτοκτονίας

Τι δήλωσε η ίδια - Το επεισόδιο στην τηλεόραση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Δήμητρα Αλεξανδράκη © NDP

Την οργή της Δήμητρας Αλεξανδράκη προκάλεσαν δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Την έντονη αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το πρωί της Κυριακής (25/09) και την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το μοντέλο διέψευσε μέσα από την εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι», που επίσης αναπαρήγαγε την είδηση, τις σχετικές πληροφορίες. Το μοντέλο ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν προέβη σε αυτή την κίνηση, τονίζοντας ότι «υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού αρχικά διέψευσε την οποιαδήποτε εμπλοκή της με το συγκεκριμένο θέμα, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος που είχε μπει.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα όμως τον τίτλο της εκπομπής ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας», επανέλαβε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συμπλήρωσε: «Έτσι και ζούσε η γιαγιά μου θα την είχατε στείλει στον θάνατο».

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει γίνει», της είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και το μοντέλο απάντησε πως «υπήρξε ένα περιστατικό, αλλά όχι με εμένα, με μια άλλη κοπέλα». Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε εάν μπορεί να πει τι έγινε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Όχι βέβαια, γιατί δεν είναι δουλειά μου και δεν αφορά εμένα».

«Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», τόνισε, αναφερόμενη στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, συντελεστή της εκπομπής. Ερωτηθείσα εάν είναι όλα καλά, αντέδρασε λέγοντας: «Δεν με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε; Σας παρακαλώ πάρα πολύ… Δεν έχει συμβεί τίποτα, τι πρέπει να κάνω; Για όνομα του Θεού, καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα, θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά, όσοι έχουν μείνει».

Στο τέλος, η Δήμητρα Αλεξάνδρου «ευχαρίστησε» την εκπομπή. «Μου κάνατε ένα υπέροχο ξύπνημα, τι να πω, καλημέρα», συμπλήρωσε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Το μοντέλο ανέφερε ότι πρόκειται να προχωρήσει σε μηνύσεις, καθώς η είδηση είχε προλάβει ήδη να φτάσει στα αυτιά των συγγενών της. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε σε όλους τους συγγενείς και φίλους της ότι είναι καλά, ενώ ανήρτησε διάφορα story στο προφίλ της στο Instagram και σε ένα από αυτά έγραψε αστειευόμενη «μόνο κόλλυβα δεν μοιράσαμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ