Ελλαδα

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στον Βόλο (βίντεο)

Καλυμμένη από μαύρους καπνούς η περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κλειστό εργοστάσιο στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν κινητοποιηθεί.
Στις φλόγες τυλίχθηκε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου © YouTube screen shot

Στις φλόγες τυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κλειστό εργοστάσιο στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν κινητοποιηθεί.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε παλιό εργοστάσιο της Α' Βιομηχανικής Περιοχής του Βόλου, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να τη θέσει υπό έλεγχο.

Όλη η περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνούς μαύρους καπνούς που είναι ορατοί όχι μόνο από το κέντρο του Βόλου, αλλά και από το Νότιο Πήλιο, αλλά και από τον θεσσαλικό κάμπο.

Οι φλεγόμενες βιομηχανικές εγκαταστάσεις ανήκουν στη μη λειτουργούσα εταιρεία «Καρακατσάνης» και είναι άγνωστο για το πώς ξεκίνησε η φωτιά, ενώ στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου έχει σπεύσει όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής της ΒΙΠΕ Βόλου, αλλά και 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες από την πυροσβεστική δύναμη του Βόλου, και δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της, ενώ δυνάμεις προς ενίσχυση έχουν κληθεί και από την γειτονική Λάρισα.

Κόλαση φωτιάς στη ΒΙΠΕ Βόλου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ