Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα τώρα σε Κηφισό, Κατεχάκη, Κηφισίας, Αττική οδό και την Λ. Δημοκρατίας

Οι δρόμοι με δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους - Οι δυσκολίες σε κεντρικές λεωφόρους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Ιερά οδό. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και στα δύο ρεύματα. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα μεταξύ Ψυχικού και Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής μέχρι τον κόμβο Ηρακλείου. Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Δημοκρατίας προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Προβλήματα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού έως τον κόμβο Πεντέλης. Δυσκολίες στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/ Αρδηττού, στην άνοδο της Πειραιώς από Ιερά οδό προς Ομόνοια και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Πενταγώνου.

Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Βεΐκου προς την Καποδιστρίου και αυξημένη κίνηση κατόπιν στην Καποδιστρίου. Δύσκολη η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ