Ελλαδα

Ο ΑΣΕΠ προκήρυξε 3.720 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρχισε από σήμερα 22 Σεπτεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 3.720 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ - Προϋποθέσεις και προθεσμίες.
ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Άρχισε από σήμερα 22 Σεπτεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 3.720 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ - Προϋποθέσεις και προθεσμίες.

Άρχισε από σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 3.720 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία, καθώς και συμβάσεις τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, (www.asep.gr) έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ