Ελλαδα

Αστυνομικός σκύλος βρήκε παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής στην Άρτα

Χειροπέδες σε 25χρονο για κατοχή ποσότητας 5,8 κιλών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός σκύλος βρήκε παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής στην Άρτα - Ο 25χρονος έκρυβε τα τροποποιημένα ναρκωτικά  στο σπίτι του.
Κατασχέθηκαν 5,8 κιλά παραισθησιογόνων μανιταριών στην Άρτα © Ελληνική Αστυνομία

Αστυνομικός σκύλος βρήκε παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής στην Άρτα - Ο 25χρονος έκρυβε τα τροποποιημένα ναρκωτικά  στο σπίτι του.

Kρυμμένες ναρκωτικές ουσίες σε σπίτι 25χρόνου φοιτητή πληροφορικής εντόπισαν με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου Ζύρα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα τροποποιημένα παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε ο 25χρόνος φοιτητής στο σπίτι του και διοχέτευε στην αγορά.

Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 5 κιλά και 819 γραμμάρια καλλιεργήσιμο μύκητα παραισθησιογόνου μανιταριού, με δραστική ουσία ψυλοκυβίνη, 2 κιλά και 595 γραμμάρια σπόρος μύκητα, 2 κιλά οργανική ύλη, 36 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο τρίφτες με υπολείμματα χασίς. Αποξηραμένος καρπός παραισθησιογόνο μανιτάρι με την δραστική ουσία ψιλοκυβίνη.

Υδάτινο διάλυμα σπόρου με τον παραισθησιογόνο μύκητα ψυλοκυβίνη 12,5 ml σε σύριγγα 1 γραμμάριο κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό τον 1.000 ευρώ. Ο αστυνομικός σκύλος Ζύρα κατά την έρευνα στο σπίτι υπέδειξε στους αστυνομικούς που υπήρχαν κρυμμένες ποσότητες ναρκωτικών, κάνοντας ένδειξη στον σύνοδο αστυνομικό και έτσι εντοπίστηκαν.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Άρτας.

Αστυνομικός σκύλος βρήκε παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής στην Άρτα - Ο 25χρονος έκρυβε τα τροποποιημένα ναρκωτικά  στο σπίτι του.
Kρυμμένες ναρκωτικές ουσίες και χρηματικά ποσά εντοπίστηκαν σε σπίτι 25χρονου φοιτητή στην Άρτα © Ελληνική Αστυνομία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ