Ελλαδα

Πέλλα: 28χρονος παρέσυρε θανάσιμα 79χρονη και την εγκατέλειψε στην άσφαλτο

Τραγικό τέλος για ηλικιωμένη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου)
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πέλλα: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 79χρονη - Ο οδηγός του οχήματος την εγκατέλειψε 

όπου ένα παιδί 2,5 ετών έχασε τη ζωή του όταν το τραυμάτισε θανάσιμα αυτοκίνητοΑυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος στον Εξαπλάτανο της Πέλλας παρέσυρε και σκότωσε μία 79χρονη γυναίκα που κινούνταν πεζή. Ο οδηγός εγκατέλειψε το θύμα του, καθώς λίγο μετά την παράσυρση διέφυγε με το όχημά του.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα (18 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί στον Εξαπλάτανο Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 79χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Στη συνέχεια ο 28χρονος οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και διέφυγε με το όχημα που οδηγούσε. Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας».

Ανάλογο περιστατικό με θανατηφόρα παράσυρση καταγράφηκε εχθές Σάββατο (17/9) στην Ξάνθη, όπου ένα παιδί 2,5 ετών έχασε τη ζωή του όταν το τραυμάτισε θανάσιμα αυτοκίνητο. Το παιδί διέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του και βρέθηκε στον δρόμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ