- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αυτός είναι ο 62χρονος παρουσιαστής που ασελγούσε σε παιδιά
Η ΕΛΑΣ έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα
Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσιαστής που ασελγούσε σε παιδιά.
Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού και παρουσιαστή που ασελγούσε σε παιδιά.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Θεόδωρο Σερεματάκη του Γεωργίου και της Άννας, γεν. 8.5.1960.
Ο 62χρονος, είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών σε Αθήνα και Καλαμάτα. Είχε προηγηθεί καταγγελία γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Παρουσιαστής ασελγούσε σε παιδιά - Οι φωτογραφίες της ΕΛΑΣ
Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων έχει ήδη προφυλακιστεί μετά την απολογία του σε ανακριτή
H συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.