Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα τώρα σε Κηφισό, Αττική οδό, Παραλιακή - Οι δρόμοι με κίνηση

Σε ποιες περιοχές οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση: Αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές στον Κηφισό
Κίνηση - Μποτιλιάρισμα © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση στην Αθήνα: Οι μποτιλιαρισμένοι δρόμοι, τα προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων σήμερα Παρασκευή (16/9).

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια ώρα, υπάρχει μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και τον κόμβο Ηρακλείου.
Προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας μέχρι και την Κηφισιά και κατόπιν από το ύψος  του ΟΑΚΑ μέχρι την Πανόρμου ανά τμήματα. Επίσης, στην άνοδο δυσκολίες από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι και την Αγία Βαρβάρα.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων. Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως και την πλατεία Ιπποδαμείας.
Προβλήματα στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά. Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Αμφιθέας ανά τμήματα. Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Καλλιρρόης/Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου και στην Ηλιουπόλεως από την Υμηττού προς την Αρδηττού.
Δύσκολη η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό μέχρι Σύνταγμα. Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Συγγρού από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης μέχρι και τη Διάκου. Χαμηλές ταχύτητες ανά τμήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 
Δύσκολη ο Πειραιώς προς Ομόνοια. Αυξημένη κίνηση στην είσοδο της Λεωφόρου Α:θηνών από Θηβών μέχρι τον Προφήτη Δανιήλ λόγω τροχαίου νωρίτερα. Προβλήματα και στην έξοδο από Δαφνί προς Διυλιστήρια.
kinisi_live

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ