Ελλαδα

Στο Χιλιομόδι η τελευταία κατοικία της Ειρήνης Παπά - Πότε θα γίνει η κηδεία

Τι ζήτησε η οικογένειά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη γενέτειρά της στην Κορινθία η κηδεία της Ειρήνης Παπά
Στη γενέτειρά της στην Κορινθία η κηδεία της Ειρήνης Παπά © Photo by Metro-Goldwyn-Mayer/Getty Images/Ideal Image

Η Ειρήνη Παπά θα κηδευτεί στην Κορινθία. Στις 12:00 η κηδεία της Ελληνίδας ηθοποιού στο Χιλιομόδι.

Η Ειρήνη Παπά θα ταφεί στη γενέτειρά της, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της. H «Καρυάτιδα της 7ης τέχνης» θα κηδευτεί το Σάββατο (17/9) στην Κορινθία και συγκεκριμένα στον οικισμό Χιλιομόδι.

Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στα 96 της χρόνια. Η είδηση ότι πέθανε η Ειρήνη Παπά, σκόρπισε τη θλίψη. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός αφήνει πίσω της λαμπρή παρακαταθήκη, αποτελώντας σημαντικό εκπρόσωπο της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

Η Ειρήνη Παπά αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω του Αλτσχάιμερ. Το νέο για τον θάνατό της έγινε πρώτη είδηση στον διεθνή τύπο, με τη La Repubblica να αφιερώνει το πρωτοσέλιδό της στην Ελληνίδα ηθοποιό.

Ειρήνη Παπά: Τι ώρα θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της Ειρήνης Παπά είναι προγραμματισμένη στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Χιλιομόδι Κορινθίας. 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό του χωριού, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Η Ειρήνη Παπά θα ταφεί δίπλα στους γονείς της.  Η οικογένειά της παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για τη στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά – Συγκίνηση για την σύγχρονη «Καρυάτιδα» | 14/9/22 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ