Ελλαδα

Επίθεση με πέτρες σε συρμό του ΗΣΑΠ - Τραυματίστηκε γυναίκα στο κεφάλι

Πώς περιγράφει τις στιγμές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταθμός ΗΣΑΠ
Σταθμός ΗΣΑΠ © ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επίθεση με πέτρες σε συρμό του ΗΣΑΠ - Ο τραυματισμός γυναίκας, η καταγγελία της και οι δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα

Στο κεφάλι τραυματίστηκε γυναίκα που επέβαινε σε συρμό του ΗΣΑΠ, όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρα ενώ το τρένο βρισκόταν εν κινήσει μεταξύ των σταθμών Ειρήνης και Ηρακλείου. Σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, η γυναίκα υποστήριξε ότι ακούστηκε ένας θόρυβος και ένιωσε το κεφάλι της να αιμορραγεί. 

«Από τον σταθμό της Ειρήνης και μετά προς Ηράκλειο ακούστηκε ένας θόρυβος στο τρένο και ένιωσα κάτι να με χτυπάει στο κεφάλι. Και αμέσως στο κεφάλι άρχισε να αιμορραγεί. Ψάχνανε και οι άλλοι επιβάτες να δουν τι έγινε και μία κυρία έπιασε μία πέτρα και είπε ήταν από αυτήν. Κάποιος κύριος έβαλε αυτόματα το χέρι του πάνω στο κεφάλι για να σταματήσει την αιμορραγία και κατέβηκα στον σταθμό του Ηρακλείου», περιέγραψε αρχικά στον Ant1 η επιβάτιδα και συνέχισε: «Κατεβαίνοντας στον σταθμό του Ηρακλείου ήταν η σταθμάρχης ήταν και αστυνομικός και τους ανέφερα το συμβάν. Στον σταθμό μετά από 5 με 10 λεπτά εμφανίζεται ένας κύριος που είπε στον αστυνομικό ότι είδε δύο νεαρούς, εφήβους, να πετάνε πέτρες και προσπάθησε να τους κυνηγήσει. Και μάλιστα στον αστυνομικό περιέγραφε τα ρούχα που φορούσαν και τον ένα νεαρό».

ΗΣΑΠ: «Πας στη δουλειά σου και καταλήγεις στο νοσοκομείο», λέει η επιβάτιδα

Η καταγγέλλουσα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μετά την επίθεση. «Το μήνυμα θα ήταν ότι πρέπει κάτι να γίνει, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια. Δεν ξέρω, πας στη δουλειά σου και καταλήγεις στο νοσοκομείο; Πας στη δουλειά σου, γυρνάς από τη δουλειά σου και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να είσαι μέχρι τις 10 στα νοσοκομεία, 11 στον ερυθρό Σταυρό; Είναι τραγικό. Και πιο πολύ εγώ ευελπιστώ μήπως το ακούσουν αυτά τα παιδιά, γιατί ο κύριος ανέφερε πως είναι παιδιά, έφηβοι και καταλάβουν πως αυτό το παιχνίδι δεν τους βοηθά». 

Μετρό: Πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος τραυμάτισε επιβάτιδα στο κεφάλι | 14/09/22 | EΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ