Ελλαδα

Έρχονται καταιγίδες το Σαββατοκύριακο - Η πρόγνωση Αρναούτογλου (βίντεο)

Σε ποιες περιοχές αναμένεται αστάθεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπόρες το Σαββατοκύριακο στα βορειοδυτικά της χώρας το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση Αρναούτογλου
Μπόρες το Σαββατοκύριακο στα βορειοδυτικά της χώρας το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση Αρναούτογλου © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα είναι καλοκαιρινός, ωστόσο υπάρχουν περιοχές που θα έχουν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες.

Καταιγίδες αναμένονται σε περιοχές στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

«Στις περισσότερες περιοχές της χώρας η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια» αναφέρει, υπογραμμίζοντας όμως ότι θα υπάρχουν σύννεφα που μπορεί να δώσουν κάποιες διάσπαρτες μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες στη βορειοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά.

Επίσης, από το μεσημέρι προς το απόγευμα δεν αποκλείεται να βρέξει στα ορεινά της Αττικής, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 35-36 βαθμούς Κελσίου. Βροχές είναι πιθανό να πέσουν και στη Θεσσαλονίκη.

Καλοκαιρινός ο καιρός και την Κυριακή, με τοπικές μπόρες και καταιγίδες όμως στα βόρεια λόγω ψυχρών αέριων μαζών, ενώ από Δευτέρα αναμένεται έντονη αστάθεια σε Θράκη, ανατολική Μακεδονία και Χαλκιδική, με τη θερμοκρασία σε πτώση.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 09/09/2022 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ