Ελλαδα

31χρονη Βρετανίδα καταγγέλλει ότι βιάστηκε από Βέλγους σε ξενοδοχείο της Ρόδου

Τι υποστηρίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
Βίντεο από τη ληστεία στον Ασπρόπυργο με τις 100.000 ευρώ και τις χρυσές λίρες © EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από Βέλγους - Η κατάθεση στην Αστυνομία

Μια 31χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι βιάστηκε από παρέα Βέλγων σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αυτή και οι φίλες της συναντήθηκαν με μια παρέα ανδρών από το Βέλγιο σε ένα κλαμπ στο Φαληράκι τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, το φερόμενο θύμα ανέφερε πως περίπου πέντε με οκτώ άνδρες από το Βέλγιο, ηλικίας 30-35 ετών, κάλεσαν τη Βρετανίδα και τις φίλες της να τους ακολουθήσουν στο ξενοδοχείο τους, στο Φαληράκι.

Η Βρετανίδα ανέφερε στην κατάθεσή της στην αστυνομία ότι είχε συναινετικό σεξ με έναν από τους άνδρες στο μπαλκόνι του δωματίου. Κατά τη διάρκεια αυτή, οι φίλες της αποχώρησαν από το δωμάτιο. Η 31χρονη αναφέρει ότι στη συνέχεια η ομάδα των Βέλγων της επιτέθηκε και τη βίασε.

Στη συνέχεια, η 31χρονη κατάφερε και μπήκε σε ένα ταξί και γύρισε στο δικό της ξενοδοχείο. Έπειτα από έρευνα προανάκρισης του ΑΤ Αρχαγγέλου, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων δραστών, εντοπίστηκαν, προσήχθησαν και αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Οι δράστες συνελήφθησαν και μετά τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα παρουσιαστούν ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου. Ηδη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού από τους δράστες. Απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι δεν αποδέχθηκαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους κατηγορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ