Ελλαδα

Διανομέας παρασύρεται από τα ορμητικά νερά σε δρόμο της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Ισχυρή καταιγίδα έκανε τους δρόμους - ποτάμια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διανομέας παρασύρεται με τη μηχανή του σε πλημμυρισμένο δρόμο της Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Διανομέας παρασύρεται σε πλημμυρισμένο δρόμο © Facebook / Weather Analysis Greece

Διανομέας στη Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά - Προβλήματα από την κακοκαιρία στην πόλη.  

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ - καρέ τη στιγμή που διανομέας παρασύρεται από τα ορμητικά νερά σε δρόμο στη Θεσσαλονίκη. Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τη βόρεια Ελλάδα μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια και προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. 

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, ένας διανομέας στην προσπάθειά του να διασχίσει την οδό Ρήγα Φερραίου στις Συκιές που είχε μετατραπεί σε ποτάμι και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Όπως φαίνεται στο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ο διανομέας παρασύρεται με το μηχανάκι του και λίγα μέτρα πιο κάτω καταφέρνει να σηκωθεί.

Διανομέας παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.Νεες καταιγίδες θα απασχολήσουν την Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες, αναλυτικό δελτίο στην ομάδα μας, Weather Analysis Greece

Posted by Fokion Chorinos on Friday, September 2, 2022

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Η κακοκαιρία έπληξε τη Θεσσαλονίκη. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και η ξαφνική νεροποντή προκάλεσε προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Το τηλεφωνικό κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος δέχθηκε τουλάχιστον 80 κλήσεις κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Μέχρι αυτή την ώρα, κλιμάκια της Πυροσβεστικής έχουν επιχειρήσει για έξι αντλήσεις υδάτων, τρεις κοπές δέντρων, ενώ σε τρεις περιπτώσεις απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα, τα οποία είχαν παρασυρθεί από την καταρρακτώδη βροχή. Οι ισχυρές καταιγίδες και τα ξαφνικά μπουρίνια θα συνεχιστούν μέχρι και αργά το βράδυ να εκδηλώνονται κατά διαστήματα, σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας.

Thestival.gr Άνοιξαν οι υπόνομοι από την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη

Τα ορμητικά νερά στους υπονόμους πέταξαν τα καπάκια στο οδόστρωμα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Θάλητος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της Παρασκευής (2/9) κεραυνός έπεσε σε σκεπή μονοκατοικίας, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Αμέσως ξέσπασε φωτιά και έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, στο σημείο έφτασαν και έσβησαν τις φλόγες τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οκτώ πυροσβέστες. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στο οίκημα.

Η Εθνικής Αμύνης, η Εγνατία, η Αγίου Δημητρίου, η 25ης Μαρτίου, η Δελφών και άλλοι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν οχήματα και να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στην κίνηση. Το νερό σε πολλές περιπτώσεις έφτασε στο ύψος των πεζοδρομίων με τους επαγγελματίες να προσπαθούν με σκούπες να τα αποτρέψουν από το να μπουν στο καταστήματά τους.

Ισχυρή βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.