- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απόπειρα εισβολής σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω - Ακολούθησε καταδίωξη
Διέφυγαν και αναζητούνται οι δράστες
Αιγάλεω: Καταδίωξη με πυροβολισμούς μετά από απόπειρα ληστείας - Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.
Απόπειρα εισβολής έλαβε χώρα σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω από άγνωστους δράστες τα ξημερώματα. Ειδικότερα, τρία άτομα επιχείρησαν να μπουν μέσα στο κτήριο, στην οδό Μνησικλέους, στις 05:10 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από περίοικο, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να προσκρούσουν πάνω σε φορτηγό της εταιρείας.
Ακολούθως, σημειώθηκε καταδίωξη στους γύρω δρόμους με τους δράστες να πυροβολούν κατά των αστυνομικών, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.