Ελλαδα

Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης

Μετά την απογευματινή κακοκαιρία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος και στη Βουλιαγμένης.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όσο και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις έντονες βροχοπτώσεις, είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, καθώς και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς Βούλα.

Σημειώνεται ότι έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ την Τετάρτη αναμένονται εκ νέου βροχές και καταιγίδες.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) -η οποία χθες εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού-, στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κατά διαστήματα ισχυρές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ