Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Τριήμερο με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Αλλάζει το σκηνικό το καιρού – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Έρχεται κακοκαιρία με κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Πιο συγκεκριμένα, έντονη αστάθεια προβλέπεται στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, το επόμενο τριήμερο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.
Τα ισχυρά φαινόμενα θα κορυφωθούν την Κυριακή (14-8-2022), ενώ τη Δευτέρα, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος.
Αναλυτικότερα, αύριο Παρασκευή (12-8-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από νωρίς στην κεντρική Μακεδονία και από μεσημβρινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη δυτική και την κεντρική Στερεά (κυρίως στην Αιτωλοακαρνανία και την Ευρυτανία). Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Το Σάββατο (13-8-2022) αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο. Τα έντονα φαινόμενα στη Μακεδονία θα συνεχιστούν και τη νύχτα προς την Κυριακή.
Την Κυριακή (14-8-2022), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Τη νύχτα προς τη Δευτέρα τα ισχυρά φαινόμενα θα περιοριστούν στη βορειοανατολική Ελλάδα (τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο), ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Νεφώσεις, τοπικές βροχές και βοριάδες έως 7 μποφόρ σε αρκετές περιοχές
Μοιραίο δυστύχημα κατά την αποβίβαση, σοβαρός τραυματισμός και κατάληξη στο Γεννηματάς
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της δημοσιογράφου στου Παπάγου
Αυτοψία Χαρδαλιά στα έργα που αλλάζουν το ενεργειακό αποτύπωμα της Γκράβας
Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου
Στάσεις εργασίας, κλειστοί σταθμοί και αλλαγές σε όλα τα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς
Οι επεξηγηματικοί χάρτες του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.