Ελλαδα

Αιφνίδιοι οι θάνατοι των δύο ηλικιωμένων στην Κυψέλη - Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκροί ηλικιωμένοι σε διαμέρισμα στην Κυψέλη - Οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι
Νεκροί ηλικιωμένοι σε διαμέρισμα στην Κυψέλη © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νεκροί ηλικιωμένοι σε διαμέρισμα στην Κυψέλη: Τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η εικόνα του διαμερίσματος και η κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. 

Αιφνίδιοι ήταν οι θάνατοι των ηλικιωμένων που εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη. Ο 91χρονος άνδρας και η 90χρονη γυναίκα βρέθηκαν σήμερα (4/8) το μεσημέρι σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, πρώτα φαίνεται πως πέθανε ο 91χρονος, ο οποίος βρέθηκε γυμνός στο χολ μεταξύ υπνοδωματίου και σαλονιού, και μετά η 90χρονη, που βρέθηκε με το νυχτικό της στην τουαλέτα φορώντας τα χρυσαφικά της. Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή πριν από 8 ημέρες, με αποτέλεσμα η 91χρονη σύζυγός του να μείνει μόνη της και ανήμπορη στο κλειδωμένο τους σπίτι. Η γυναίκα δεν μπορούσε να σιτιστεί μόνη της, ενώ το air condition του σπιτιού βρέθηκε κλειστό. 

Όπως έγινε γνωστό, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία, λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα εντόπισαν το ζευγάρι σε προχωρημένη σήψη.

Πριν κάποιες μέρες, σύμφωνα με τους περίοικους αναζήτησε τους ηλικιωμένους ένα συγγενικό τους πρόσωπο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ