- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στη Μάνδρα: Καλύτερη η εικόνα από το μέτωπο – Πληροφορίες για μια προσαγωγή 55χρονης που έκαιγε ξύλα.
Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν οι πυροσβέστες για την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στη Μάνδρα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η φωτιά δεν έχει φλόγα ούτε ενεργό μέτωπο και οι προσπάθειες που γίνονται πλέον από τις πυροσβεστικές δυνάμεις είναι για τον πλήρη έλεγχο της περιμέτρου.
Την ίδια ώρα η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή μιας 55χρονης. Όπως μετέδωσε το Mega, η 55χρονη γυναίκα, κάτοικος του οικισμού του Νέου Πόντου που εκκενώθηκε προληπτικά, φέρεται να έκαιγε ξερά χόρτα και κλαδιά στην αυλή του σπιτιού της. Οι Αρχές εξετάζουν αν η φωτιά ξεκίνησε από το σπίτι της.
Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούσαν 5 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.
Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στο Χαϊδάρι που εκδηλώθηκε στις 15:27 στην τοποθεσία Μικρό Σχιστό. Επιχειρούν 70 πυροσβέστες , 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 23 οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες των ΟΤΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε λέμε «Χρόνια Πολλά» στον Γιώργο και στη Γεωργία
Χωρίς ρεύμα η ευρύτερη περιοχή - Αναβάλλεται προσωρινά η συνέντευξη Τύπου για τη Λέσβο
Η παράταξη - νέα είσοδος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Τα απαιτούμενα προσόντα και οι δύο «κόφτες»
Οι ημερομηνίες που ολοκληρώνονται τα μαθήματα σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Στήθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό για τη διάσωσή τους
Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λόγων των εμπρηστικών δηλώσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
«Θα ήθελα κάτι βίγκαν, με λίγες θερμίδες και χωρίς λακτόζη»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.