Ελλαδα

Στην Ευελπίδων ο Γιώργος Κιμούλης για να μηνύσει τη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού

Κινείται νομικά εναντίον 7 ατόμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κιμούλης
© ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR

Γιώργος Κιμούλης κατά Ζέτας Δούκα και Δώρας Χρυσικού. 

Ο Γιώργος Κιμούλης εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Οδού Ευελπίδων προκειμένου να κινηθεί νομικά εναντίον όσων επιχείρησαν να βλάψουν το όνομά του.
 
Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha, «Alpha Τώρα», ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος, τόνισε πως κατατέθηκαν μηνύσεις σε επτά καλλιτέχνες. «Ήρθαμε μαζί με τον κ. Κιμούλη να καταθέσεις τις μηνύσεις. Στρεφόμαστε εναντίον ανθρώπων οι οποίοι κατέθεσαν ψευδέστατα, ως πραγματικά γεγονότα, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψευδέστατα. Επίσης καταθέσαμε εναντίον δύο γιατρών οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν για τους δικούς τους λόγους να καταθέσουν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και στραφήκαμε βεβαίως εναντίον των ηθικών αυτουργών, που είναι η κυρία Γεωργία (Ζέτα) Δούκα και η κυρία Δώρα Χρυσικού». «Συνολικά μιλάμε για επτά άτομα στα οποία κατατέθηκαν μηνύσεις» συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος στην ενημερωτική εκπομπή Alpha Τώρα.

Με την πρώτη από αυτές τις αγωγές ο ηθοποιός ενάγει τη Ζέτα Δούκα, η οποία τον Ιανουάριο του 2021 τον είχε καταγγείλει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής της για άσκηση σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, καθώς και τους συναδέλφους τους Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά. Οι δύο τελευταίοι εμφανίστηκαν ως μάρτυρες της Ζ. Δούκα, αναφέροντας ότι είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν την καταγγελία της για σωματική και λεκτική κακοποίησή της από τον Γ. Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράστασης «Πιο κοντά». Η δεύτερη αγωγή που είχε καταθέσει τότε ο Γ. Κιμούλης είναι και πάλι κατά του ΣΕΗ, του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Πασχάλη Τσαρούχα και ακόμη κατά δύο μελών του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ