Ελλαδα

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για το βίντεο με το περιπολικό που περνά κόκκινο φανάρι

Είχε αναρτηθεί στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
ΕΔΕ για το βίντεο με περιπολικό που περνά κόκκινο φανάρι (Φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί που πέρναγαν κόκκινα φανάρια με το περιπολικό. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης εις βάρος δύο αστυνομικών ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς όπως προέκυψε από σχετική έρευνα εμπλέκονται στο περιστατικό με το περιπολικό, που διακινήθηκε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο.

Επιπρόσθετα οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζονται δύο αστυνομικοί στο εσωτερικό ενός περιπολικού να ενεργοποιούν τις σειρήνες και να περνάνε ένα φανάρι με κόκκινο, ενώ στο πίσω κάθισμα ακούγονται γυναικείες φωνές.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok, με τον χρήστη να γράφει χαρακτηριστικά «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινο τα φανάρια;».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με το περιπολικό

«Σε συνέχεια της από 14-07-2022 Ανακοίνωσης αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει αστυνομικούς σε περιπολικό να προβαίνουν σε επίμεμπτες ενέργειες ανακοινώνεται ότι, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε προέκυψαν τα στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων αστυνομικών, σε βάρος των οποίων διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ