Ελλαδα

Ένα και μοναδικό ασθενοφόρο στη Γορτυνία για 49 χωριά και αυτό χαλασμένο

Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλασμένο ασθενοφόρο στη Γορτυνία πάνω σε όχημα της οδικής βοήθειας
Χαλασμένο ασθενοφόρο στη Γορτυνία © Youtube / OPEN

Γορτυνία: Χαλασμένο ασθενοφόρο που εξυπηρετεί 49 χωριά - Η καταγγελία του προέδρου του ΠΣΑΤ και οι... προσευχές των κατοίκων

Χαλασμένο είναι το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο στη Γορτυνία, το οποίο καλείται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σε 49 χωριά. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, έκρουσε το καμπανάκι για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί ασθενοφόρο.

«Το Κέντρο Υγείας έχει ένα ασθενοφόρο εδώ και 20 και πλέον χρόνια. Τις περισσότερες φορές είναι χαλασμένο» είπε στο OPEN και πρόσθεσε: «Κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε ένα ασθενοφόρο, δεν κατηγορούμε κανέναν. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, Ιδρύματα, όποιος έχει την καλή διάθεση. Μακάρι να έρθει η Πολιτεία, αφού δεν έχει έρθει, τι να κάνουμε; Να τη μαλώσουμε; Οι κάτοικοι λένε: να μην χρειαστώ ασθενοφόροˮ, χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά για να μην μείνει, ακόμα και όταν είναι καλά. Πρώτο θέμα η υγείας μας».

Στην πρωινή εκπομπή του σταθμού προβλήθηκαν και οι εικόνες από το ασθενοφόρο να μεταφέρεται από την οδική βοήθεια, αφού «είχε μείνει». 

Ένα ασθενοφόρο για 49 χωριά της Γορτυνίας και αυτό χαλασμένο | Ώρα Ελλάδος 08/07/2022 | OPEN TV

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ