Ελλαδα

Πέραμα: Εργατικό ατύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη - Γλίστρησε και έπεσε σε αμπάρι πλοίου

Τι αναφέρει το Υπουργείο Ναυτιλίας

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
perama-naupigeia

Πέραμα: Εργατικό ατύχημα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη - Πρόκειται για 33χρονο που χτύπησε στη μέση - Τι αναφέρει η ανακοίνωση.

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, καθώς ένας εργαζόμενος γλίστρησε και έπεσε σε αμπάρι πλοίου, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος γλίστρησε και χτύπησε στη μέση κατά την είσοδό του σε ανθρωποθυρίδα σε αμπάρι του πλοίου.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ιδιωτικό όχημα στο «ΤΖΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Πειραιά, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Περάματος.

Η ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος για τραυματισμό 33χρονου ημεδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτικό συνεργείο, κατά τη διάρκεια εργασιών σε Φ/Γ πλοίο σημαίας Κύπρου, εντός πλωτής δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω γλίστρησε και χτύπησε στη μέση κατά την είσοδό του σε ανθρωποθυρίδα σε αμπάρι του πλοίου.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ιδιωτικό όχημα στο “ΤΖΑΝΕΙΟ” Νοσοκομείο Πειραιά, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ