Ελλαδα

Δημήτρης Μοθωναίος: Ουδέποτε αναφέρθηκα στον Λιγνάδη

Η απάντησή του στις αναφορές του σκηνοθέτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Μοθωναίος: Ουδέποτε αναφέρθηκα στον Λιγνάδη
Δημήτρης Μοθωναίος © NDP

Δημήτρης Μοθωναίος για την κακοποίησή του: Έδωσα συνέντευξη για αυτό που βίωσα, ουδέποτε αναφέρθηκα στον Λιγνάδη.

«Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ' οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη», ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Μοθωναίος. Το όνομα του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου ανέφερε κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, και προκάλεσε την αντίδρση του ηθοποιού. 

Πιο συγκεκριμένα, σε απόσπασμα της απολογίας του και αφού αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησαν οι καταγγελίες σε βάρος του, αποδίδοντας ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα και επιχειρώντας να καταγγείλει σκευωρία σε βάρος του, ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέφερε: «... Δεν ξέρω, εγώ είδα άτομα εντελώς διάτρητα, που θα μπορούσαν να έχουν τα ταπεινά ελατήρια, να περιφέρουν τα δράματά τους -γιατί αυτό έχει προσφέρει η συγκυρία, δείτε πόσους ακόλουθους έχει. Προσφέρθηκαν διαφημίσεις και σε άλλους που βάλανε το λιθαράκι τους, όπως ο Μοθωναίος. Ανήκει κι αυτός στην ομάδα αυτών που είπαν το κάτι τις, όπως ο κύριος Καραντζάς, που τόλμησε να πει για κουτσομπολιά και για φήμες -ποιος ο Καραντζάς, χωρίς να μας πει ποτέ για ποιες φήμες, δεν θα επεκταθώ. Δεν καταδέχθηκα ποτέ να απαντήσω κι εγώ με φήμες».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μοθωναίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ στον κατηγορούμενο.

Δημήτρης Μοθωναίος: Η απάντησή του στις αναφορές Λιγνάδη

Σε αναρτήσεις του στο Instagram, ο ηθοποιός έγραψε: «Τον Φεβρουάριο του 2021 παραχώρησα μία συνέντευξη αναφερόμενος στην κακοποίηση που βίωσα κατά τη διάρκεια της παιδικής, της εφηβικής και της ενήλικης ζωής μου. Ουδέποτε αναφέρθηκα καθ΄οποιονδήποτε τρόπο στον κύριο Λιγνάδη. Το γεγονός ότι ο ίδιος στη σημερινή του απολογία προέβαλε στη δική μου εξομολόγηση το εφαλτήριο των κατηγοριών που στοιχειοθετήθηκαν εναντίον του θα έπρεπε ίσως να μας προβληματίσει. Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου είτε στάθηκαν απέναντί μου με καλή είτε με κακή πρόθεση, πολλώ δε μάλλον σε όσους αποπειράθηκαν και να με βλάψουν, καθώς όχι μόνο με έκαναν να πεισμώνω για επιβεβαίωση, αλλά το σημαντικότερο: μου έδωσαν την ευκαιρία να αναγεννηθώ, κατορθώνοντας να αγαπήσω ο ίδιος τον εαυτό μου και μου χάρισαν τη λυτρωτική συνειδητοποίηση πως έχω υπερήφανα επιβιώσει μέσα από αδιανόητο σκοτάδι και έχω οδηγηθεί κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, στον δρόμο του φωτός. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω πριν ενάμιση χρόνο. Η προσδοκία να δώσω -παραβλέποντας το ανυπολόγιστο κόστος της προσωπικής έκθεσης- κουράγιο και ελπίδα σε όσους έχουν βιώσει αντίστοιχο πόνο να περάσουν στην αντίπερα όχθη. Είμαι ευτυχής και ήρεμος και το ίδιο εύχομαι από καρδιάς σε όλους».

mothwnaios.jpg

mothwnaios_2.jpg

mothwnaios_3.jpg

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ