Ελλαδα

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στα Μάλια: «Δεν με βίασε ο πατέρας μου», λέει η 33χρονη

Τι είχε καταγγείλει για τον δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα - βία - κακοποίηση
Γυναίκα - βία - κακοποίηση © Pixabay / ninocare

Βιασμός 33χρονης στα Μάλια: Τι υποστηρίζει η γυναίκα και γιατί επιτίθεται στην ΕΛ.ΑΣ. - Προφυλακίστηκε ο πατέρας της

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 33χρονης Βρετανίδας στα Μάλια της Κρήτης φέρνουν οι δηλώσεις της στην Daily Mail, με τις οποίες διαψεύδει ότι δράστης είναι ο πατέρας της και επιτίθεται στην Ελληνική Αστυνομία που «επέτρεψε στον βιαστή να κυκλοφορεί ελεύθερος». 

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον πατέρα μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήμουν διακοπές μαζί του στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το έχω πει αυτό στην ελληνική αστυνομία, αλλά απλά με αγνοούν. Πρόκειται για μια απίστευτα αγχωτική, τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι αν το τεστ DNA του πατέρα μου τον απαλλάξει, τότε θα είναι ελεύθερος να φύγει», δήλωσε στην Daily Mail η 33χρονη. 

Βιασμός 33χρονης στα Μάλια: Τι υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. - Το υλικό από τις κάμερες

Η 33χρονη εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη στην ΕΛ.ΑΣ. και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί ποιο ήταν το πρόσωπο που της επιτέθηκε. Το μόνο στοιχείο που έδωσε στις αρχές ήταν ότι ο βιαστής της φορούσε ολόλευκα ρούχα. 

Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον πατέρα της γυναίκας, φορώντας ολόλευκα, να τη χτυπά και στη συνέχεια να της επιτίθεται σεξουαλικά.

Ο 62χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο Ηρακλείου την Τρίτη, όπου δήλωσε αθώος στις κατηγορίες του βιασμού, της σεξουαλικής κακοποίησης και της ενδοοικογενειακής βίας. Ο πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η δίκη του θα διεξαχθεί πλέον εντός των επόμενων 18 μηνών σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο. Η κόρη του δήλωσε ότι θα παραμείνει στο νησί της Κρήτης μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ