Ελλαδα

«Κολλημένοι» οι οδηγοί στην κίνηση σε αρκετά σημεία του Λεκανοπεδίου

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα
Μποτιλιάρισμα στην Αθήνα © Eurokinissi

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις παρατηρούνται σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών, Σχιστού, Παραλιακή, Βουλιαγμένης, Κατεχάκη, Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την Παραλιακή ανά τμήματα.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου μέχρι την Λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το ύψος του Ιδρύματος Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος μέχρι και τη Λεωφόρο Αλίμου.

Πολύ αυξημένη η κίνηση και στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στη Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και από το Πεντάγωνο μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στην κάθοδο από το ύψος του Ψυχικού έως την Πανόρμου. Δυσκολίες και στην άνοδο στο ύψος του Φάρου.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών μέχρι τον κόμβο Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι και τον κόμβο Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Δύσκολη η Λεωφόρος Φυλής από Καματερό προς Ζεφύρι.

Προβλήματα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Ευαγγελισμού προς το Σύνταγμα και στην κάθοδο της Αρδηττού.

Χαμηλές ταχύτητες στην Λεωφόρο Αμφιθέας και στα δύο ρεύματα.

Δείτε τον χάρτη

kinisi0935.png

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ