Ελλαδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αθηνών, Σχιστού, Κατεχάκη και Ηλιουπόλεως

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση
Κίνηση - φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ XΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Η κίνηση στους δρόμους σήμερα: Πού καταγράφεται μποτιλίαρισμα, δυσκολίες και καθυστερήσεις - Αναλυτικά οι περιοχές

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τη λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά και στην είσοδο από τη Θηβών μέχρι και τη Μαρκόνι.  

Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από τις Τζιτζιφιές μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Τροκαντερό μέχρι το Έδεμ.

Προβλήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Φυλής, από το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης μέχρι το Ζεφύρι. Δύσκολη η Αττική οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας μέχρι το δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.Προβλήματα στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα κυρίως μεταξύ ΟΑΚΑ και Πανόρμου. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα στην Ηλιουπόλεως στο ύψος του Α' Νεκροταφείου Αθηνών. Χαμηλές ταχύτητες στην Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Ευαγγελισμού.
Πολύ δύσκολη η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα στο ύψος του σταθμού Μετρό Ελληνικό.

Προβλήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και από το Πεντάγωνο έως το Ερρίκος Ντυνάν.

kinisi.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ