Ελλαδα

Άρτεμις Βασίλη - Εξαφάνιση: «Φίλοι της δεν έχουν πει εξ αρχής την αλήθεια»

Μηνυτήρια αναφορά για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αγνοούμενη 19χρονη, Άρτεμις Βασίλη
Η αγνοούμενη 19χρονη, Άρτεμις Βασίλη © anikolouli.gr

Άρτεμις Βασίλη - Εξαφάνιση: Νέα στοιχεία για την 19χρονη που αγνοείται εδώ και 20 μήνες - Τι εκτιμά ο δικηγόρος της οικογένειάς της για τις καταθέσεις φίλων της

Έχουν περάσει ήδη 20 μήνες από την ημέρα που η 19χρονη Άρτεμις Βασίλης εξαφανίστηκε από το Κορωπί και η έρευνα για τον εντοπισμό της βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε για την υπόθεση, τις φάρσες που κάνουν άγνωστοι στην οικογένειά της ξημερώματα, αλλά και για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται σήμερα η έρευνα των αρχών.

«Η υπόθεση εκκρεμεί. Η οικογένειά της περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Ξέρεις τι θα πει να γυρνάς από τη δουλειά σου και να μη βρίσκεις το παιδί σου σπίτι; Να μην ξέρεις τι έχει απογίνει και να πρέπει να σταθείς στα άλλα σου παιδιά. Με την οικογένειά της μιλάω καθημερινά. Ζούμε στην Ελλάδα. Έχεις και τον καθένα να σου κάνει και τη φάρσα, να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου λέει, “Την είδα εδώ, τρέξτεˮ, στις 2 το βράδυ. Μπορεί να τους πάρουν τηλέφωνο στις τρεις το βράδυ να τους πουν ότι την είδαν να περπατάει με τον φίλο της. Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει γίνει και το χειρότερο, να πάρει με απόκρυψη την οικογένεια και να της λέει, “Εάν μου φέρεται το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και συναντηθούμε στο τάδε μέρος, εγώ θα σας πω τι έχει γίνει με την κόρη σας. Μία οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει την εξαφάνιση, τον πόνο, και συν όλα αυτάˮ».

Άρτεμις Βασίλη - Εξαφάνιση: «Κάθε μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία»


Ο Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε ότι καθημερινά βγαίνουν νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 19χρονης, ενώ εκτίμησε ότι φίλες και φίλοι της δεν έχουν πει εξ' αρχής την αλήθεια: «Εμείς ξαναπαίρνουμε την υπόθεση από την αρχή, ίσως υπάρχουν στοιχεία που δεν τα είχαμε δει στην αρχή. Πάμε και μιλάμε με φίλους, βλέπουμε τις καταθέσεις όλοι. Επισημαίνουμε τα καινούργια στοιχεία. Σε μία υπόθεση εξαφάνισής πάντοτε υπάρχουν καινούργια στοιχεία, ή στοιχεία που να σου έχουν ξεφύγει. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν οι φίλοι και οι φίλες. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι οι φίλες και οι φίλοι της Ατρέμιδος Βασίλη δεν έχουν πει εξ' αρχής της αλήθεια. Υπάρχουν πράγματα που, σαν κολλητή τους, τους είχε εκμυστηρευτεί αλλά ποτέ δεν πήγαν να τα καταθέσουν στις αρχές. Μετά από πολλή δουλειά πρέπει να τους πείσεις να πάνε να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση. Συνέχεια κάθε μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία. Θα πάρω εγώ για παράδειγμα μία μαρτυρία ότι είδαν κάπου τον αγνοούμενο, πρέπει να πάρω την αστυνομία και να γίνει πάλι έρευνα από την αρχή. Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχουμε νέα στοιχεία, έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά με τα νέα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μαζί με την οικογένεια, και ευελπιστούμε ότι και οι φίλοι και οι φίλες που γνωρίζουν κάτι παραπάνω να ανοίξουν τα στόματα». 

THE 2NIGHT SHOW - Αναστάσιος Ντούγκας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ