Ελλαδα

Στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ» ο Πιερρακάκης και ο Λιβάνιος

Η συνάντηση με τον Σωτήρη Τσαφούλια

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ» Πιερρακάκης και Λιβάνιος -Δείτε φωτογραφίες
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Σωτήρη Τσαφούλια © Ιnstagram

Στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του «Έτερος Εγώ» βρέθηκαν σήμερα ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Θεόδωρος Λιβάνιος.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης βρέθηκε στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ», μαζί με τον Θοδωρή Λιβάνιο, υφυπουργό για τις Τηλεπικοινωνίες και το Κτηματολόγιο.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με τον Σωτήρη Τσαφούλια, ενώ παράλληλα εκθείασε τον σκηνοθέτη, τους υπόλοιπους δημιουργούς της σειράς και τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιερρακάκης: Τι έγραψε στο Instagram για τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ» και τη συνάντηση με τον Σωτήρη Τσαφούλια

«Έτεροι εμείς

Με τον Θεόδωρο Λιβάνιο επισκεφτήκαμε σήμερα τον Σωτήρη Τσαφούλια, έναν εμπνευσμένο, σύγχρονο και τολμηρό Έλληνα δημιουργό, στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς «Έτερος Εγώ».

Το ''Έτερος Εγώ'' σε κερδίζει συνολικά ως σκηνοθεσία, παραγωγή, αφήγηση. Η ταινία και έπειτα η σειρά παρουσιάζει τη μαγεία και την περιπέτεια των μαθηματικών μαζί με κομμάτια του ιστορικού πλούτου της αρχαίας Ελλάδας - και τη δύναμή τους να απαντούν σε ερωτήματα του κόσμου μας. Η τεχνολογία είναι πανταχού παρούσα στη σειρά, δρώντας, όπως πρέπει, πάντα επικουρικά. Ο πρωταγωνιστής, Δημήτρης Λαΐνης, τον οποίο ερμηνεύει ο εξαιρετικός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, στην υψηλή λειτουργικότητα του Asperger και η σειρά αποτυπώνει το πως αυτό γεννά υψηλές και σπάνιες δεξιότητες. Όλοι είμαστε έτεροι, όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι, μέσα από τις διαφορετικές μας αφετηρίες, που μπορεί να περιέχουν δυσκολίες, μπορούμε να προσφέρουμε κάτι το διακριτό - ακόμα και ανεκτίμητο. Μπράβο Σωτήρη, για αυτό το σπουδαίο καλλιτεχνικό και στοχαστικό επίτευγμα!

Η συγκεκριμένη σειρά συνιστά επίσης, ένα λαμπρό παράδειγμα του γεγονότος ότι η ελληνική οπτικοακουστική παραγωγή έχει δυνατότητες, μέλλον και προοπτική. Οι Έλληνες επαγγελματίες, καλλιτέχνες και τεχνικοί στο πεδίο της οπτικοακουστικής παραγωγής είναι διεθνούς επιπέδου και κάθε χρόνο το αποδεικνύουν με τη δουλειά τους ολοένα και περισσότερο. Ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είμαστε υπερήφανοι που η ελληνική οπτικοακουστική παραγωγή υποστηρίζεται από το ΕΚΟΜΕ, εργαλείο το οποίο έχει συμβάλει καθοριστικά στον κλάδο».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ