Ελλαδα

Γεωργία Μπίκα: Τα χρήματα μπορούν να καλύψουν τη βρωμιά της κοινωνίας

Με απογοήτευσε η δικαιοσύνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γεωργία Μπίκα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Η Γεωργία Μπίκα © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Με ανάρτηση της στο Instagram η Γεωργία Μπίκα αποφάσισε να σχολιάσει την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου από την κατηγορία που τον βαρύνει.

Η Γεωργία Μπίκα αποφάσισε να σχολιάσει την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου από την κατηγορία που τον βαρύνει. Εις βάρος του 27χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος». Η εισαγγελική λειτουργός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

Η ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα:

«Έπειτα από μία πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπεια μου δηλώνω την απογοήτευση και την λύπη μου στην μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορεί να καλύψουν την όποια «βρωμιά» της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν την φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο τα έχασα όλα… Υπάρχει όμως κάτι που παλεύω να πάρω πίσω είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω για αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση όμως έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη σας!»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ