Ελλαδα

Κίνηση: Επιστροφή στο μεγάλο μποτιλιάρισμα - Σε ποιους δρόμους καταγράφεται

Καθυστερήσεις και δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους - φωτογραφία αρχείου
Κίνηση στους δρόμους - φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Σε ποιες οδούς και λεωφόρους καταγράφεται μποτιλιάρισμα - Πού καταγράφονται καθυστερήσεις

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από Γέφυρα Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί έως Διυλιστήρια. Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο εμπορικό λιμάνι στο Νέο Ικόνιο λόγω και των κινητοποιήσεων εργαζομένων στην Cosco.

Μεγάλες οι καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, τον Περιφερειακό Δραπετσώνας, τη Λεωφόρο Σχιστού προς Κερατσίνι κα στην κάθοδο της Γρηγορίου Λαμπράκη έως τον Άγιο Αντώνιο.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα. Μποτιλιάρισμα στους δρόμους γύρω και προς το λιμάνι του Πειραιά. Δύσκολη η Λεωφόρος Αμφιθέας προς τη Λεωφόρο Συγγρού. 

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως τη Διάκου. Μποτιλιάρισμα στην Λ.Γαλατσίου προς τη Λ. Βεΐκου και στη Λ. Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου. Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα  και από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας. Δύσκολη και η κάθοδος της Λ.Μεσογείων αλλά και η Αττική οδός στα δύο ρεύματα μεταξύ Μεταμόρφωσης και Δουκίσσης Πλακεντίας.

kinisi.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ