Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή της σπιτονοικοκυράς

«Μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν νεότερα και για τις τραπεζικούς λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή της σπιτονοικοκυράς - Γιατί συγγενείς έστειλαν εξώδικο να μην μπει κανείς στο ακίνητο.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει η εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ευγενίας Κούτρα, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος συγγενών της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 1,5 χρόνο. 

«Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς θα γίνει μέσα στη βδομάδα. Έχουν αποδοθεί με λανθασμένο τρόπο από το ζεύγος Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τα αίτια θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Το ζευγάρι έλεγε ότι πέθανε από σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ η γυναίκα ήταν παρατημένη και πέθανε από σήψη. Μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν νεότερα και για τις τραπεζικούς λογαριασμούς», είπε ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. 

Συγγενείς της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έστειλαν εξώδικο το οποίο αφορά «την απαγόρευση εισόδου ατόμων που διέμεναν στο ακίνητο, για εμάς παρανόμως, διότι οι μόνοι νόμιμοι κληρονόμοι που έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ακίνητο είναι οι συγγενείς της αείμνηστης Κούτρα Ευγενίας. Απαγορεύουμε την είσοδο χωρίς τη δική μας παρουσία, για να πάρει τα πράγματά του το ζευγάρι και αναζητούμε τα σπαθιά που υπάρχουν μέσα και άνηκαν στον πατέρα της Ευγενίας Κούτρα, και έχουν αξία περίπου 10.000 έκαστο», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε:

«Απαγορεύεται η είσοδος σε όλο το ακίνητο, όχι μόνο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη και μου είπε ότι ο εντολέας του δεν έχει κάποια απαίτηση από αυτό το σπίτι γιατί έχει πάρει όλα του τα προσωπικά αντικείμενα». 

«Οι άνθρωποι αυτοί είχαν προετοιμάσει το έδαφος ενώ τα ενοίκια, δεν μας έχουν απαντήσει, γιατί δεν τα πλήρωναν, καθώς υπήρχαν χρήματα για να αποπληρωθούν. Για το θέμα των λυρών, το είχε πει ένας ιδιωτικός ερευνητής δεν έχω ενημέρωση. Ο κ. Δασκαλάκης, δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα ενώ παράλληλα έμενε στο σπίτι. Το σπίτι είναι σφραγισμένο από την αστυνομία και οι μόνοι που έχουν κλειδιά είναι η οικογένεια Δασκαλάκη», είπε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μέχρι τέλος Μαΐου θα έχει τελειώσει το θέμα», δηλώνει ο Στ. Μπαλάσκας

Την εκτίμηση ότι μέχρι τέλος Μαΐου «θα έχει τελειώσει το θέμα» και θα έχουν συλληφθεί όσοι εμπλέκονται στο θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα εξέφρασε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται τα πορίσματα των νέων ιατροδικαστικών εκθέσεων που έχουν παραγγελθεί από την Εισαγγελία για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, έκανε λόγο για «σοβαρές αστοχίες» στα ευρήματα των πρώτων πορισμάτων για τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη. Μάλιστα, ο κ. Λέων εξήγησε πως ενώ οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν

Την εκτίμηση ότι μέχρι τέλος Μαΐου «θα έχει τελειώσει το θέμα» και θα έχουν συλληφθεί όσοι εμπλέκονται στο θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα εξέφρασε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται τα πορίσματα των νέων ιατροδικαστικών εκθέσεων που έχουν παραγγελθεί από την Εισαγγελία για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, έκανε λόγο για «σοβαρές αστοχίες» στα ευρήματα των πρώτων πορισμάτων για τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη. Μάλιστα, ο κ. Λέων εξήγησε πως ενώ οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.

Γρ. Λέων: Έρχονται ανατροπές - Υπήρχαν αστοχίες σε πορίσματα | Σήμερα | 02/05/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ