Ελλαδα

Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση στα καύσιμα

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ναι σε στοχευμένα και όχι σε οριζόντια μέτρα για τα καύσιμα,
Καύσιμα © ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γιάννης Οικονόμου: Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση στα καύσιμα-Θα εξαντληθεί κάθε διαθέσιμο ευρώ για τη στήριξη των πολιτών.

Τα επιδόματα που καταβάλλονται τη Μεγάλη Τετάρτη σε 1,7 εκατομμύρια δικαιούχους με κόστος 324 εκατομμύρια ευρώ (έκτακτη οικονομική ενίσχυση, διπλή δόση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, εφάπαξ οικονομική ενίσχυση σε οικογένειες με επίδομα παιδιού) υπενθύμισε ο Γιάννης Οικονόμου στη σημερινή ενημέρωση ενώ επανέλαβε ότι μέσα στην εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για επίδομα καυσίμων.

Ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα που δίνει αφορμή περισυλλογής και πράξεων κοινωνικής αλληλεγγύης ενώ η πατρίδα μας διέρχεται βαθιά δοκιμασία με προκλήσεις την πανδημία και τον πόλεμο, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επαναλαμβάνοντας ότι «κυβέρννση και κοινωνία βαδίζουμε χωρίς να μένει κανένας πίσω καθώς ο πολιτικός ανθρωπισμός είναι η ειδοποιός διαφορά που χωρίζει τον ελεύθερο κόσμο από εκείνον της απολυταρχίας».
Η ανάπτυξη στο 4,8% ΑΕΠ είναι από τις υψηλότερες στην Ευρώπη. Διαψεύσαμε όσους πρόβλεψαν μαζικά λουκέτα και έκρηξη ανεργίας, η οποία αποκλιμακώθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό στην Ευρώπη»,
είπε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ