- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια ξιφασκίας καρφώθηκε με το ξίφος στην προπόνηση
Στο νοσοκομείο η 11χρονη - Τα νεότερα για την υγεία της
Στη Θεσσαλονίκη αθλήτρια τραυματίστηκε στην ξιφασκία. Το ξίφος καρφώθηκε στο χέρι της στην προπόνηση, όπως ανακοινώθηκε.
Δεν εμπνέει ανησυχία στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση της υγείας της 11χρονης αθλήτριας που τραυματίστηκε στην ξιφασκία. Όπως έγινε γνωστό, το ξίφος καρφώθηκε στο χέρι της.
Ο τραυματισμός της αθλήτριας ξιφασκίας σημειώθηκε στο «Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον», στη Θεσσαλονίκη.
Σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη η αθλήτρια που τραυματίστηκε στην ξιφασκία
Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Πυροσβέστες κλήθηκαν να κόψουν μέρος από το ξίφος, το οποίο είχε καρφωθεί ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο του χεριού.
Η ανήλικη αθλήτρια ξιφασκίας που τραυματίστηκε στο χέρι από το ξίφος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πώς μεταδίδεται ο ιός
Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένα τσιγάρο και ένα ποτήρι ουίσκι στην άδεια καρέκλα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.