Ελλαδα

Αγγελική Νικολούλη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μού έδινε ανοιχτά τον Μάνο

«Δεν εγκατέλειψε τυχαία τη γυναίκα του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Δασκάλακης και η Ρούλα Πισπιρίγκου © Twitter
Ο Μάνος Δασκάλακης και η Ρούλα Πισπιρίγκου © Twitter

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε εκ νέου στην πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η ίδια η δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και ανέφερε πως απόψε το «Φως στο Τούνελ» θα αποκαλύψει στοιχεία της έρευνας που δεν δημοσιεύτηκαν για ευνόητους λόγους.

«Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι. Το τόνιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε (;), έπρεπε (;) να πεθάνει το παιδί στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

 

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως «η Ρούλα μού τον έδινε ανοιχτά, αλλά θέλω να δω και κάτι άλλο στον Μάνο». 

«Απ' ό,τι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία τη γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη, και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι η 33χρονη είχε πει για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της σε συνομιλία που είχαν «εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;».

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη: «Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει»


Νωρίτερα ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ