Ελλαδα

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η συνεργασία με την Αλίκη και η φιλία με τη Μάρω Κοντού

«Δεν κάναμε παρέα με την Βουγιουκλάκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κωνσταντίνου
Γιώργος Κωνσταντίνου © ΝDP

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξη του για τη σχέση του μεταξύ άλλων με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για την τεράστια καριέρα του, για τις συνεργασίες του αλλά και για τη μοναχικότητα που βιώνει. 

«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αρχικά, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω.

Και συνέχισε: «Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα».

«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου», είπε επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Όσο για την ηλικία του, όταν ρωτήθηκε αν τη λέει, ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε πως δεν έχει για εκείνον σημασία καθώς ο ίδιος νιώθει 17 ετών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ