- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους
Πολλά τα σημεία που καθυστερεί η κίνηση των οχημάτων στο Λεκανοπέδιο σήμερα
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας σήμερα Τρίτη (29/3): Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από ΚΤΕΛ μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Αττική οδό μέχρι την Ιερά οδό.
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το κόμβο της Λεωφόρου Φυλής μέχρι το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.
Μποτιλιάρισμα ανά τμήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας κυρίως μεταξύ ΟΑΚΑ και Πανόρμου.
Προβλήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων από το ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής μέχρι την πλατεία και από το ύψος του Χολαργού μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Καρέα προς Ηλιούπολη και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο στο ρεύμα προς Πειραιά και από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας. Χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το ύψος του Τροκαντερό μέχρι την Λεωφόρο Αλίμου.
Μποτιλιάρισμα στην 34ου Συντάγματος και στη Γούναρη στον Πειραιά.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια αλλά και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Προβλήματα και στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.
Αυξημένη κίνηση στην Λεωφόρο Φυλής και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Καματερού, στην Αρδηττού και στα δύο ρεύματα, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Φραντζή προς Διάκου και στην Π.Τσαλδάρη από Ταύρο προς Καλλιθέα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.