- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μανώλης Ανδρουλάκης, ο γενικός πρόξενος από τη Μαριούπολη, επιστρέφει στην Ελλάδα σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.
Μέσα στην ημέρα επιστρέφει στην Αθήνα ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης.
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, ο Έλληνας πρόξενος αναχωρεί με πτήση από το Βουκουρέστι, στις 16.30 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.
Ο Μανώλης Ανδρουλάκης θα βρίσκεται σε πτήση της εταιρείας TAROM, με προορισμό την Αθήνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών. Τον Μανώλη Ανδρουλάκη θα υποδεχτούν στον Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» o υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο ελληνισμό, Ανδρέας Κατσανιώτης -εκπροσωπώντας τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο οποίος είναι σε υπηρεσιακό ταξίδι- και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεμιστοκλής Δεμίρης.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον γενικό πρόξενο της Μαριούπολης. Ο Έλληνας αξιωματούχος έφθασε στη Μολβαδία από την Ουκρανία με την επιχείρηση «Νόστος 6», που οργάνωσε και έφερε εις πέρας με επιτυχία το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.