Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Πού έχει μποτιλιάρισμα - Η κατάσταση στους δρόμους

Τι συμβαίνει σε κεντρικές οδικές αρτηρίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
botiliarisma.jpg

Κίνηση: Σε ποιους δρόμους υπάρχει μποτιλιάρισμα. Σε ποιες οδικές αρτηρίες η κυκλοφορίες διεξάγεται με προβλήματα.

Παραμένουν τα προβλήματα σε δρόμους στην Αττική, καθώς η κακοκαιρία «Φίλιππος» βρίσκεται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, υπάρχει μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Λαχαναγορά του Ρέντη έως την Γέφυρα Καλυφτάκη.

Παράλληλα, σταμάτησε να είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην εθνική Αθηνών - Λαμίας και να γίνεται έλεγχος των υπολοίπων οχημάτων από την Τροχαία για το αν έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες. Στα διόδια Αφιδνών παραμένει η κίνηση.

Μποτιλιάρισμα, επίσης, στην Γ. Λυρα στη Νέα Κηφισιά και την άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Πανόρμου έως κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι. Πολύ αυξημένη η κίνηση και στις εξόδους της Αττικής Οδού προς την Εθνική Αθηνών-Λαμίας. Επίσης:

  • Δυσκολίες στην Κατεχάκη από Μεσογείων προς Κηφισίας, αλλά και στο ύψος του Βύρωνα.
  • Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην έξοδο της περιφερειακής Αιγάλεω προς τη Λεωφόρο Αθηνών.
  • Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος της Λεωφόρου Κηφισού.
  • Καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας.
  • Μποτιλιάρισμα στη Λιοσίων και την Αχαρνών.

Κακοκαιρία «Φίλιππος» - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία για τα προβλήματα στους δρόμους που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Φίλιππος»:

  • Κλειστή είναι η Λεωφόρος Πάρνηθος και στα δύο ρεύματα από το τελεφερίκ και πάνω. 
  • Κλειστή και η Παλαιά Εθνική οδός Ελευσίνας- Θηβών από το 5ο έως το 34ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα Μόνο με αλυσίδες τα ΙΧ.

Σημειώνεται ότι αναμένονται ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή λόγω των καιρικών εξελίξεων, καθώς η κακοκαιρία «Φίλιππος» συνεχίζει να επηρεάζει το Λεκανοπέδιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ