Ελλαδα

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Άνοιξε η Αθηνών - Λαμίας για τα φορτηγά

Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
Χιόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας © EUROKINISSI/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Άνοιξε για τα φορτηγά η Αθηνών – Λαμίας. Πού χρειάζονται αλυσίδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αποφασίστηκε, κατόπιν εισήγησης των παραχωρησιούχων εταιρειών και συνεννόησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων σε τμήματα της Αθηνών-Λαμίας.

Συγκεκριμένα αίρεται η απαγόρευση που είχε επιβληθεί σε παντός είδους βαρέως τύπου οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής).

Επιπρόσθετα, όπως επισημαίνει η ΓΑΔΑ, η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, διεξάγεται κανονικά.

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Ελλάδα

Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από την 12η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Αράχοβας-Επταλόφου και από τη διασταύρωσή της προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (θέση Κελάρια) και στην Επαρχιακή Οδό Αναλήψεως-Κυριακίου στη Βοιωτία.

Στην Εύβοια με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Βουτά-Ροβιών, στην επαρχιακή οδό Βουτά-Παπάδων και στην επαρχιακή οδό Δρυμώνα-Κερασιάς.

Στην Ευρυτανία είναι αναγκαίες οι αλυσίδες στις εξής οδούς: Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καρπενησίου-Λαμίας (Ράχη Τυμφρηστού). Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου - Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, από την 1η χ/θ έως την 15η χ/θ. Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Φουρνά-Καρδίτσας, από τη 12η χ/θ θέση «Βράχος», μέχρι τα όρια με το Νομό Καρδίτσας, θέση «Ζαχαράκι».

Στην επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Κρικέλλου-Δομνίστας, από την 6η χ/θ έως την 42η χ/θ. Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Προυσού-Αγρινίου, από την 35η χ/θ θέση «Αραποκέφαλα» έως την 45η χ/θ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ