Ελλαδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ας ανοίξουν τα στόματα»

Τι είπε ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδί
Παιδί © Unsplash/ Michal Bozek

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι δηλώνει ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών για την υπόθεση.

Την άποψή του για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων εξέφρασε ο πρώην διευθυντής ασφαλείας Πατρών, στρατηγός της ελληνικής αστυνομίας εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Mega, «είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών, δεν μπορεί να είναι όλα συμπτώσεις» επισημαίνοντας ότι «δεν υπήρχαν παθολογικά αίτια» για τον θάνατο των κοριτσιών.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Να μιλήσουν οι γείτονες»

Ο ίδιος είπε «ας ανοίξουν τα στόματα να μιλήσουν οι γείτονες της μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των παιδιών».

Ανέφερε ακόμα πως «ντελιβεράδες της Πάτρας έκαναν έρανο για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας των παιδιών, όπως προέκυψε από αναρτήσεις της 33χρονης μητέρα που τους είχε ευχαριστήσει δημόσια».

«Θέλω να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα» συμπλήρωσε ο κ. Ρουγκάλας.

 

Πάτρα: «Έχω πολλούς άσους στο μανίκι» λέει ο πατέρας των τριών κοριτσιών

Την ώρα που οι έρευνες για τα αίτια θανάτου του μεγαλύτερου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, συνεχίζονται, ο πατέρας προχωρά σε νέες δηλώσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των περιπτώσεων νοσοκομειακά, λέγοντας «έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου».

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου, δίνοντας απάντηση σε όσα ακούγονται ή γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη σύζυγό του και τα αίτια θανάτου του μεγαλύτερου παιδιού.

«Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό» είπε ο πατέρας, σημειώνοντας με νόημα πως «θα τα πούμε εν καιρώ». Ακόμη, ανέφερε ότι λόγω όσων ακούγονται έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στη δουλειά του, όσο και στις δουλειές που ετοιμαζόταν να κάνει η μητέρα των κοριτσιών. Ειδικότερα, η οικογένεια φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς πολλοί πελάτες της εταιρείας που δουλεύει ο πατέρας έχουν εκφράσει ενστάσεις και αντιδράσεις, ενώ η μητέρα ήταν να δουλέψει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είχαν προσφερθεί πολλοί να βοηθήσουν, όμως τώρα έχουν απομακρυνθεί όλοι.

Πάτρα: Η δήλωση του πατέρα των τριών κοριτσιών και το ξέσπασμα της θείας στο Πρωινό | Greek Tv

Οι θάνατοι των τριών κοριτσιών

Η οικογένεια Δασκαλάκη είδε να φεύγουν από τη ζωή τα τρία κορίτσια της μέσα σε τρία χρόνια.

Το 2020 σε ηλικία 3,5 ετών πεθαίνει η μικρή Μαλένα. Όπως αναφέρουν οι γονείς, μέσω του δικηγόρου τους, αιτία θανάτου ήταν η αιφνίδια ανακοπή από απροσδιόριστα αίτια, ενώ στη συνέχεια ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα. Η οικογένεια κινήθηκε τότε νομικά, υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η υπόθεση ερευνάται ποινικά.

Το 2021 φεύγει από τη ζωή η Ίριδα, σε ηλικία μόλις έξι μηνών. Οι γιατροί μιλούν και πάλι για αιφνίδια ανακοπή από απροσδιόριστα αίτια, ωστόσο μετά από ιστοπαθολογικές εξετάσεις προέκυψε ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε από εκ γενετής παθολογικά αίτια (αγενεσία φλεβόκομβου). Με το σπάνιο αυτό παθολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο από 15 έτη. Στις 29 Ιανουαρίου 2022 η οικογένεια έχασε και το τρίτο της παιδί, την 9χρονη Τζωρτζίνα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ