Ελλαδα

Το ντοκιμαντέρ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε πρεμιέρα

«Κάρολαϊν: Ο δολοφόνος που κορόιδεψε τον κόσμο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ντοκιμαντέρ «Κάρολαΐν: Ο δολοφόνος που κορόιδεψε τον κόσμο» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Το ντοκιμαντέρ «Κάρολαΐν: Ο δολοφόνος που κορόιδεψε τον κόσμο» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά © YouTube

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Κάρολαϊν Κράουτς: Τo ντοκιμαντέρ «Κάρολαϊν: Ο δολοφόνος που κορόιδεψε τον κόσμο» έκανε πρεμιέρα.

Το ντοκιμαντέρ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προβλήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία. Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Caroline: The Murder That Fooled the World» (σ.σ. «Κάρολαΐν: Ο δολοφόνος που κορόιδεψε τον κόσμο») έγινε στο Channel 5.

Σε αυτό παρουσιάζεται το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Κάρολαιν Κράουτς ήταν καταιγιστικές.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν τελικά ο άνθρωπος που τη σκότωσε. Ο πιλότος σκηνοθέτησε τη δολοφονία της από φερόμενους ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προσπαθώντας για εβδομάδες να αποπροσανατολίσει την Αστυνομία. Τελικά, ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της Κάρολαιν Κράουτς.

«Caroline: The Murder That Fooled the World» - Το ντοκιμαντέρ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Το ντοκιμαντέρ «Caroline: The Murder That Fooled the World» ασχολείται με την έρευνα των αστυνομικών που οδήγησε στο να αποκαλυφθεί η τραγική αλήθεια για την 20χρονη Κάρολαιν Κράουτς, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 11 Μαΐου 2021. Ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έπαιξε θέατρο για 37 ημέρες και τελικά ομολόγησε πως αυτός έκανε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, σκοτώντας την ίδια του τη γυναίκα, την Κάρολαϊν.

Caroline : The Murder That Fooled The World || Documentary

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραπέμπεται σε δίκη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ