Ελλαδα

Ασέλγεια σε 11χρονη στην Κρήτη: Σε δομή εκτός Κρήτης το κορίτσι

Αρνείται τα όσα του καταλογίζονται περί σεξουαλικής κακοποίησης ο 58χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασέλγεια σε 11χρονη στην Κρήτη: Σε δομή εκτός Κρήτης το κορίτσι
© Eric Ward/Unsplash

Σε δομή εκτός Κρήτης η 11χρονη που κατήγγειλε τον θείο της για ασέλγεια εις βάρος της.

Σε δομή εκτός Κρήτης, θα φιλοξενηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η 11χρονη που κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε και την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο θείος της.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε την Τετάρτη στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη και σε βαθμό κακουργήματος, καθώς υπάρχουν κατηγορίες και σε βαθμό πλημμελήματος. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή και μέχρι τότε βρίσκεται υπό κράτηση.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο 58χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται περί σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζοντας, πως καμιά φορά προκειμένου να το συνετίσει και να μην κάνει αταξίες του έριχνε ένα χτύπημα στον ποπό.

Κρήτη: Τουλάχιστον 4 φορές ασέλγησε στην 11χρονη ο θείος της

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti όλα ξεκίνησαν όταν η 11χρονη εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της τα όσα περνούσε στα χέρια του 58χρονου. Ο θείος της είναι και ανάδοχος πατέρας της, καθώς ο βιολογικός της πατέρας δεν ζει.

Όπως καταγγέλλεται, η τελευταία φορά που ασκήθηκε σωματική βία σε βάρος της 11χρονης ήταν στις 14 Φεβρουαρίου, με τη δασκάλα να σπεύδει την επόμενη κιόλας ημέρα στην Αστυνομία και να περιγράφει τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η μαθήτριά της.

Με τη σειρά της κατέθεσε και η 11χρονη μαθήτρια παρουσία ψυχολόγου και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ανήλικη κατέθεσε ότι ο 58χρονος έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της τέσσερις φορές.

Οι δύο εκ των τεσσάρων περιπτώσεων που ο 58χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της ανιψιάς του έγιναν, όπως καταγγέλλεται, από τις 2 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα η ίδια κατήγγειλε ότι ο δράστης έχει προβεί σε σωματική βία σε βάρος της χρησιμοποιώντας τα χέρια του, χτυπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 58χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο φωτοβολίδων και 14 καψύλλια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ