Ελλαδα

Βελτιώνεται ο καιρός την Τρίτη - Ανεβαίνει η θερμοκρασία (video)

Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συννεφιά
Συννεφιά © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας - Πού θα σημειωθούν βροχές - Αναλυτικά η πρόγνωση.

Βελτιωμένος θα είναι γενικά ο καιρός αύριο, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, ενώ θα επικρατήσουν κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα δυτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στη Θεσσαλία από 1 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 14 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο. Ακολουθεί η πρόγνωση καιρού για την Τρίτη (15/02) από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 14/02/2022 | ΕΡΤ

Πρόγνωση καιρού για αύριο Τρίτη (15/02) σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ