Ελλαδα

Bιολογικός πατέρας 7χρονου: Θέλω να τον σκοτώσω για ό,τι έκανε

Αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ 29ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ 29ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Δολοφονία 7 χρόνου στην Κυψέλη: Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού δηλώνει οργισμένος.

Μιλώντας στον Alpha είπε ότι έφυγε από την Ελλάδα πριν από οχτώ χρόνια και από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία με τα δύο του παιδιά. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι άφησε τα παιδιά με τη μητέρα τους πίσω πιστεύοντας ότι τα αφήνει σε καλά χέρια, ενώ αγνοεί ότι η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο πατέρας του 7χρονου Αντρέα νοσηλεύεται στην Πολωνία και είπε ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του. «Θέλω να βγω να τον σκοτώσω», είπε, αναφερόμενος στον σύντροφο της 29χρονης μητέρας. 

Γολγοθάς η ζωή του 7χρονου

Οι ανατριχιαστικοί ισχυρισμοί της μητέρας και του συντρόφου της στους αστυνομικούς αποκαλύπτουν πόσο μαρτυρική ήταν η σύντομη ζωή του 7χρονου αγοριού μέχρι να ξεψυχήσει, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2017 στην Κυψέλη.

Ο 7χρονος, μαζί με την λίγο μεγαλύτερη αδερφούλα του, κακοποιούνταν συχνά από τον 33χρονο. Όπως αποκαλύφθηκε το κοριτσάκι το 2018, ένα χρόνο μετά την δολοφονία του αδερφού της, απομακρύνθηκε από το άρρωστο οικογενειακό περιβάλλον, μετά από καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού», καθώς είχε πάει στο σχολείο με μώλωπες και πλέον ζει σε ανάδοχη οικογένεια.

«Όταν μας πήραν από το σχολείο του παιδιού μας περιέγραψαν ένα παιδί το οποίο πήγε με μώλωπες, με φρικτή κατάσταση και γι αυτό μας πήραν αμέσως τηλέφωνο και γι αυτό αμέσως συνδεθήκαμε με την εισαγγελία ανηλίκων Αθηνών προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα” τόνισε στην ΕΡΤ o Πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Μάλιστα και τότε η μητέρα προσπαθούσε να καλύψει τον σύντροφο της. «Το κοριτσάκι το πήραμε και πήγε στο νοσοκομείο με τη φροντίδα των ανθρώπων του χαμόγελου, και ήρθε και η μητέρα μαζί η οποία αιτιολογούσε τον σύντροφο ότι δεν έγινε τίποτα, ότι το αγαπάει κλπ» πρόσθεσε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ