Ελλαδα

Καλός ο καιρός και την Παρασκευή - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός - Ηλιοφάνεια
Καιρός - Ηλιοφάνεια © EUROKINNISSI/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Καλός θα είναι ο καιρός αύριο, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας - Αναλυτικά η πρόγνωση.

Καλός αναμένεται ο καιρός για αύριο, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 15, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από -3 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 1 έως 15 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο. Ακολουθεί η πρόγνωση καιρού για την Παρασκευή (11/02) από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 10/02/2022 | ΕΡΤ

Πρόγνωση καιρού για αύριο Παρασκευή (11/02) σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ιδιαίτερα στα Μεσόγεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Χαμηλές θερμοκρασίες και ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ