Ελλαδα

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Πρώτη σε ψήφους η Μελίνα Τραυλού

Είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των 100 και πλέον ετών της ΕΕΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Πρώτη σε ψήφους για την προεδρία η Μελίνα Τραυλού
Mελίνα Τραύλου © Neptune Lines Shipping/website

Η κα. Μελίνα Τραυλού είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες.

Η κ. Μελίνα Τραυλού είναι η νέα πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ). Αναδείχθηκε πρώτη σε αριθμό ψήφων μεταξύ 42 υποψηφίων στις αρχαιρεσίες της Ενωσης που έλαβαν χώρα χθες, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του αντιπροσωπευτικού φορέα της ελληνόκτητης ποντοπόρου ναυτιλίας.

Η γενική συνέλευση εξέλεξε τριάντα μέλη για το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο σήμερα αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει πρόεδρο τη Μ. Τραυλού. Επίσης, θα εκλέξει τους αντιπροέδρους και τους άλλους εκπροσώπους της Ενωσης μεταξύ των 30 μελών. Να σημειωθεί πως δεύτερη σε ψήφους αναδείχθηκε άλλη μια γυναίκα, η κ. Μαρία Αγγελικούση, θυγατέρα του εκλιπόντος Γιάννη Αγγελικούση, ενώ στις πέντε πρώτες θέσεις βρίσκονται επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φραγκίσκος Κανελλάκης, εξάδελφος της κ. Μαρίας Αγγελικούση, αλλά και ο κ. Νικόλας Βενιάμης, γιος του απερχόμενου προέδρου κ. Θεόδωρου Βενιάμη.

Η κα. Τραυλού έχει την εταιρεία Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, την οποία ίδρυσε ο πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1975. Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που ανταγωνίζεται διεθνώς στον κλάδο της μεταφοράς αυτοκινήτων και τα 18 πλοία που διαθέτει και μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 5.000 οχήματα. Η κ. Τραυλού κατέχει και τη θέση της προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής του Malta International Shipowners Association, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, η θητεία του οποίου έληξε χθες ήταν γραμματέας του δ.σ. 

Όσον αφορά την κοινωνική της προσφορά αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν από τις πρωτοπόρους στην δημιουργία της ΣYN-ENΩΣIΣ, που είναι η  μη κερδοσκοπική εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού. Παράλληλα είναι και από τα ιδρυτικά μέλη της Axion Hellas, που στηρίζει έμπρακτα ευάλωτες ομάδες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ