Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απογοητευμένη η 30χρονη καταγγέλλουσα

Από το αποτέλεσμα της δίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια © Eurokinissi

Απογοητευμένη δήλωσε πως είναι η 30χρονη καταγγέλλουσα από την έκβαση της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η 30χρονη που μεταξύ άλλων κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn και διαρροή πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, εμφανίστηκε απογοητευμένη από την έκβαση της χθεσινής (09/02) δίκης. 

Να θυμίσουμε, ότι το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα και τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα, η 30χρονη γυναίκα ανέφερε πως «είμαι απογοητευμένη που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παραπέμφθηκε για κακούργημα και που ειπώθηκαν προσβλητικά για μένα πράγματα από την πλευρά των συνηγόρων».

Νωρίτερα, ο συνήγορος της μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εκφράζοντας την δυσαρέσκεια από την πλευρά της καταγγέλλουσας για την απόφαση του δικαστηρίου να μην αναβαθμιστεί σε κακούργημα η κατηγορία κατά του παρουσιαστή, όπως συνέβη με άλλες δύο καταγγελίες σε βάρος του, με παρεμφερές περιεχόμενο.

«Ουδέποτε με αποκατέστησε ούτε έδειξε μετάνοια και είχε ενημερωθεί για νομική διαδικασία. Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη που του είχα» φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ